torstai 27. huhtikuuta 2017

Bisneskauppis

8.-luokkalaisten pukemat

Bisneskauppis - merkonomialan esittelyä merkonomiopiskelijoiden esittelemänä

Promelaiset tutustuttivat Forssan 8.-luokkalaisia kaupan alan ja merkonomiopintojen saloihin tänään keskiviikkona Bisneskauppiksen kautta. Bisneskauppis on toiminnallisista rasteista rakentuva kokonaisuus, jossa tuodaan näkyviin, mitä kaikkea merkonomin opintoihin ja työhön voi kuulua ja miten merkonomit pyörittävät omalta osaltaan yhteiskuntaamme. Bisneskauppis on esimerkki opiskelijoiden kevään projekteista, jonka yksi tiimeistä on suunnitellut ja jonka toteutukseen kaikki luokalta osallistuvat.

Rasteilla 8.-luokkalaiset pääsivät muun muassa harjoittelemaan mallinuken
8.-luokkalaisten pukemat
pukemista, testaamaan tietojaan alaan liittyvän sanaston ja termien kanssa - sekä suomeksi että vierailla kielillä - sekä toteuttamaan esillepanoja. Jokainen pääsi hetkeksi myös soluttautumaan oikeaksi kauppislaiseksi tableteilla toimivan merkonomipelin kautta. Myös Prome-opiskelu tuli kierroksen aikana vahvasti esille: Yhdellä rastilla promelaiset esittelivät oppimismalliaan ja projekteja, joita olemme kevään aikana jo tehneet. Opiskelun arkea tuotiin esille myös itse kuvatun videon avulla.

Bisneskauppista testattiin ennen H-hetkeä promelaisten vanhemmilla. Tiistai-iltana kokoonnuimme yhdessä vanhempien ja opiskelijoiden kanssa viettämään tavallista toiminnallisempaa kotiväeniltaa. Vastaanotto oli erityisen positiivinen - vanhemmat pääsivät näkemään nuorensa tositoimissa.

Lisää promelaisten kuulumisia pääset seuraamaan Promen blogista!

Hetki ennen kuin kilpajuoksu halki Kauppiksen alkaa - merkonomipelin ohjeistushetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti